Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • Dry Aged
    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Dry aging af kød, er et af de ældste teknikker op når det kommer til kød forædling. Hele kroppen eller del stykker, bliver hængt i et spicielt modningsskab med en konstandt temperatur og, konstant fugtighed og optimal luftkvalitet. Her kan det modne og hvile sig for at opnå højest mulige kvalitet, i stedet for at ligge i en lufttæt plastfolie. Her det kan gøre, hvad kød elsker at gøre det meste: det kan ånde. Det modnede kød vil udtrykker sin taknemmelighed ved at præsentere os med en raffineret, unik og intens aroma. Den glæde forbundet med dry aging ligner ikke noget du nogensinde har smagt før. Teksturen kan ikke sammenlignes med en "almindelig stykke kød". Så ikke underligt dry-aged oksekød er kendt af foodies som "kongen af kød" på bøf menuen.[/vc_column_text][vc_single_image image="152" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Black Angus
    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Verdens bedste oksekød På de amerikanske kvæg-ranches har de i mange år arbejdet målrettet med at fremstille verdens bedste oksekød. Og arbejdet har i rigt mål båret frugt. Man har efterhånden nået en perfekt genetisk balance i kødkvæget – primært på basis af racerne Angus & Hereford og krydsninger af disse. Samtidig har intensiv forskning ført til en optimal fodring under opvæksten, hovedsagelig baseret på majs. Kvæget tilbringer de første 6 måneder af deres liv sammen med deres mødre på de langstrakte prærier, med uendelig højt til himlen. Kun forstyrret i ny og næ af en cowboy til hest. Her lever de af mælk & græs. Herefter overgår de til majsfodring i minimum 100 dage inden de slagtes. Foderet er en blanding af soja, majs og restskaller fra produktionen af bio-ethanol på majs. ”Majs er valgt fordi det giver hvidere fedt” f. ”Derudover medvirker majsfodringen til en utroligt dejlig fedtmarmorering, der giver kødet saftighed og smag” Fedtmarmoreringen er den helt klare indikation på kvalitet, og den er resultatet af erfaring indhentet gennem de sidste 100 år. Netop den afsluttende majsfodring resulterer i en hel unik smag og mørhed. Kvæget er typisk mellem 18 & 22 måneder når det bliver slagtet.[/vc_column_text][vc_single_image image="149" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Saga Grisen
    [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="173" border_color="grey" img_link_large="yes" img_link_target="_blank"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="189" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Glutenfri
    [vc_row][vc_column][vc_column_text] Det glutenfri valg Det antages at op til 100.000 danskere har allergi overfor gluten i et eller andet omfang. Dette skal ikke overses, og derfor satte Vi os, i tidernes morgen for, at producere så mange glutenfrie produkter som muligt. Derfor kan Vi med stolthed præsentere en bred vifte af glutenfrie produkter i vores faste sortiment. Udvalget dækker bredt – lige fra spegepølser, leverpostej, frikadeller til kødvarer som medister samt div. Marinerede udskæringer. Vi har sat en stor ære i at udvælge de bedste marinader og krydderier i glutenfrie udgaver. Fortvivl ikke når grill tiden nærmer sig, vi vil hele sommeren stå klar med et kæmpe udvalg af hjemmelavede grillpølser, og masser af lækkerier til grillen. De glutenfrie produkter er en naturlig del af sortimentet – bare produceret eftertænksomt, og netop derfor har produkterne fornuftige priser. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål om indhold ol. Ønskes specielle produkter (som Vi i forvejen ikke producerer) så forespørg hos Os – da Vi ofte kan være behjælpelige med specialproduktion.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="183" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Sous Vide
    [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text] Kort om Sousvide [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Sous vide, som udtales ’su veed’, er et fransk udtryk, som betyder ”under tomhed” eller ”under vakuum”. Navnet kan til tider virke lidt misvisende, for selvom de fleste fødevarer som tilberedes sous vide, skal vakuumpakkes før tilberedning, så er selve vakuumpakningen kun en lille del af hele idéen bag sous vide. Sous vide går ud på at maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur, over en længere periode, altså en slags langtidstilberedning. Du skal altså tilberede ved en lavere temperatur end du er vant til. I ovn vil du som regel tilberede kød ved 180-200 °C, og så tage dit kød ud når den ønskede kernetemperatur er opnået. Men med sous vide, tilbereder du altså ved den temperatur du også ønsker at opnå i det tilberedte. Da man tilbereder ved en lavere temperatur end normalt, skal maden tilberedes over længere tid, alt efter hvad det er der tilberedes. Men både temperatur og tid kan variere meget. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Man vakuumpakker maden, fordi tilberedningen foregår i et vandbad. Hvis man ikke vakuumpakkede maden, ville alt saft, kraft og smag forsvinde ud i vandet. Ved at vakuumpakke maden, beholder man altså saft og kraft. For visse typer af fødevarer har vakuumpakningen endda den ekstra gevinst, at strukturen ændres, fordi det tilberedes uden luft og under et let tryk. Årsagen til at man benytter et vandbad, er at vand har en utrolig god evne til at overføre varme. Det gør metoden til en energieffekt måde at tilberede maden på – noget der er en fordel, netop da man ofte tilbereder maden over længere tid. Når man bruger sous vide metoden, kan man bruge nogle af de lidt ”dårligerer” udskæringer på dyret, hvilket er en stor fordel da det oftest er dem med den bedste smag. Vi har både et stort udvalg i kød som er super til at smide i sin sous vide, men også et stort udvalg i færdig sousvidtet kød som er klar til ovn eller grill Kig ind og hør nærmerer [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="177" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Opskrifter
    [vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Svinekød BBQ-BEN I MARINADE Cajun skinkeschnitzler med pastasauce FEIJOADA med bønner pakket i bananblade Fyldt ribbensteg med blomkålssalat fyldt ribbensteg Gammeldags ribbensteg Grillet ribbensteg med mormorsalat Husarsteg med bagte kartofler og rødkålssalat Italienske skinkeschnitzler KOTELET PÅ ÆRTEMOS OG PERLEBYG LECHON - tortillas med braiseret nakke Marinerede nakkekoteletter med ratatouille Medister med grønlangkål Medister med stuvet hvidkål MOCCACHINA CÔTE DE PORK Paneret flæsk PORCHETTA Rullesteg med svesker Skinke steaks med paprika Skinkeculotte med kartoffeltærte Skinkekød i karry med salat Skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager Skinkesteaks med ovnbagt kartoffelsalat SVINENAKKE I HABANERO RUB Wokret med skinkestrimler og mangochutney [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Hakkekød Bacon bøf med championg sovs Burritos med hakket oksekød Cevapcici (ungarnske frikadeller) Efterårslasagne EMPANADAS Farsbrød i butterdej FORLOREN HARE MED BLOMMER & ROSMARIN Forloren hare Frikadeller i yoghurtsoufflé Frikadeller med flødetomatsauce og pasta Fyldte peberfrugter med kalv og flæsk Gryderet med hakket oksekød Grønne krebinetter med stuvet blomkål krydret kødsovs med chilli og hvidløg Kødsovs med bacon og cocktailpølser Pastafad med hakket oksekød Tærte med oksekød, fetaost og oliven [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Kylling-Kalkun Bbq kyllingebryst samt salat med søde kartofler Braiseret kalkunsteaks i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt CHILI-PAPAYA KYLLINGEBRYST ENCHILADAS (tortillas med kylling) Farseret kyllinge filer FRISK HEL LANDKYLLING MED SLAGTERBACON HOTWINGS MED CHIPOTTLE-HINDBÆR kalkun schnitzler med hjemmelavet marinade Kalkunschnitzler med hvidløg og peber Kyllingebryst med bearnaisesauce og svampe Kyllingebryst svampe og bladselleriblanding [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Diverse Bagt rødbeder i yoghurt CHILI SOVS - med passionsfrugt CHILI SOVS - med tamarillo Grillpølser med marineret kartoffelsalat Majsfritter MEXICAN FAJITA-KARTOFLER TACO DOGS [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Oksekød God dansk hakkebøf med agurkesalat OKSEHALER PÅ FORÅRSMANÉR SUNDAY ROAST [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]