Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Det glutenfri valg

Det antages at op til 100.000 danskere har allergi overfor gluten i et eller andet omfang. Dette skal ikke overses, og derfor satte Vi os, i tidernes morgen for, at producere så mange glutenfrie produkter som muligt.

Derfor kan Vi med stolthed præsentere en bred vifte af glutenfrie produkter i vores faste sortiment.

Udvalget dækker bredt – lige fra spegepølser, leverpostej, frikadeller til kødvarer som medister samt div. Marinerede udskæringer. Vi har sat en stor ære i at udvælge de bedste marinader og krydderier i glutenfrie udgaver.

Fortvivl ikke når grill tiden nærmer sig, vi vil hele sommeren stå klar med et kæmpe udvalg af hjemmelavede grillpølser, og masser af lækkerier til grillen.
De glutenfrie produkter er en naturlig del af sortimentet – bare produceret eftertænksomt, og netop derfor har produkterne fornuftige priser.
Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål om indhold ol.

Ønskes specielle produkter (som Vi i forvejen ikke producerer) så forespørg hos Os – da Vi ofte kan være behjælpelige med specialproduktion.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="183" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]