Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dry Aged

Dry aging af kød, er et af de ældste teknikker op når det kommer til kød forædling.

Hele kroppen eller del stykker, bliver hængt i et spicielt modningsskab med en konstandt temperatur og, konstant fugtighed og optimal luftkvalitet. Her kan det modne og hvile sig for at opnå højest mulige kvalitet, i stedet for at ligge i en lufttæt plastfolie. Her det kan gøre, hvad kød elsker at gøre det meste: det kan ånde.

Det modnede kød vil udtrykker sin taknemmelighed ved at præsentere os med en raffineret, unik og intens aroma. Den glæde forbundet med dry aging ligner ikke noget du nogensinde har smagt før. Teksturen kan ikke sammenlignes med en "almindelig stykke kød". Så ikke underligt dry-aged oksekød er kendt af foodies som "kongen af kød" på bøf menuen.