Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Black Angus

Verdens bedste oksekød

På de amerikanske kvæg-ranches har de i mange år arbejdet målrettet med at fremstille verdens bedste oksekød. Og arbejdet har i rigt mål båret frugt. Man har efterhånden nået en perfekt genetisk balance i kødkvæget – primært på basis af racerne Angus & Hereford og krydsninger af disse. Samtidig har intensiv forskning ført til en optimal fodring under opvæksten, hovedsagelig baseret på majs.

Kvæget tilbringer de første 6 måneder af deres liv sammen med deres mødre på de langstrakte prærier, med uendelig højt til himlen. Kun forstyrret i ny og næ af en cowboy til hest. Her lever de af mælk & græs. Herefter overgår de til majsfodring i minimum 100 dage inden de slagtes. Foderet er en blanding af soja, majs og restskaller fra produktionen af bio-ethanol på majs.

”Majs er valgt fordi det giver hvidere fedt” f. ”Derudover medvirker majsfodringen til en utroligt dejlig fedtmarmorering, der giver kødet saftighed og smag”

Fedtmarmoreringen er den helt klare indikation på kvalitet, og den er resultatet af erfaring indhentet gennem de sidste 100 år. Netop den afsluttende majsfodring resulterer i en hel unik smag og mørhed.

Kvæget er typisk mellem 18 & 22 måneder når det bliver slagtet.